El passat diumenge 12 de gener es
va celebrar la XXVI edició de la Cursa Mar i Murtra a Blanes. La cursa va
comptar amb la participació de 952 corredors (799 homes i 153 dones) vinguts
d'arreu del territori català i fins i tot amb participants francesos i belgues.
De fet va ser un belga el guanyador, Tommy Kinders amb 1h.14'07", la
primera classificada femenina va ser Eugènia Miró amb 1h.32'06". La
climatologia va acompanyar els corredors, doncs tot i que de bon matí va
plovisquejar una mica, a l'hora de la sortida la temperatura era ideal per
córrer i els núvols es van anar trencant per a deixar pas a un dia esplèndid a
l'hora de l'arribada.
Destacar la presència del periodista de TV3 Xavier Bonastre que en el quilòmetre 17 de la Mar i Murtra va completar els primers 50.000km des que va començar a córrer l'any 1997 (comptant entrenaments i curses).
Destacar la presència del periodista de TV3 Xavier Bonastre que en el quilòmetre 17 de la Mar i Murtra va completar els primers 50.000km des que va començar a córrer l'any 1997 (comptant entrenaments i curses).
Enguany la Mar i Murtra presentava
un seguit de novetats que han intentat millorar l'experiència del corredor. En
primer lloc, el recorregut s'ha variat (i allargat una mica) per a fer-lo pujar
fins als vessants de Sant Joan i acabar tal com ho fa la Sant Bonós a l'estiu.
Aquesta modificació ha provocat que a la part final hi hagi una pujada força
dura, però a canvi les vistes eren impagables. Un cop a l'arribada una de
les grans millores era la d'un entrepà calent de botifarra (abans embotit) i la
oportunitat de beure cervesa (juntament amb altres refrescos) i pica-pica per a
recuperar-se de l'esforç de la cursa.
Finalment, a la bossa del corredor,
juntament amb la tradicional tovallola de la Mar i Murtra, aquest any també s'han regalat unes xancles de piscina, un litre de "Caldo Aneto" i una
ampolla d'aigua Font Vella Levité.
Podeu trobar tota la informació
referent a la cursa (classificacions, fotografies, vídeos...) a la web www.cursamarimurtra.cat.




Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada